Звоните по телефону +38 (097) 576-86-24 Гарантируем лучшие цены и низкие сроки!

Купити карабін: поради експертів в техніці безпеки

Купити карабінЗброя вогнепального характеру – об’єкт підвищеної небезпеки, що потребує максимально уважного поводження з ним. Для того, щоб купити карабін слід всього лиш навідатися до відповідного магазину товарів такого типу. Безумовно, для купівлі вогнепальної зброї також потрібно буде оформити відповідний дозвіл контролюючих інстанцій. Ми підібрали для вас основні правила поводження з вогнепальною зброєю, яких наполегливо рекомендується дотримуватися.

Перевірка розрядження травматичної зброї – базове правило

У випадку переломної зброї, її слід відкрити та перевірити відсутність патрону в патроннику. Коли ви маєте справу з багатозарядною зброєю, недостатньо оглянути магазин. Далеко не завжди патронник лишається пустим, першопричиною чому може стати несправність викидача та інші фактори. На жаль, деякі мисливці недостатньо уважно стежать за технічним станом своєї рушниці, в результаті чого можуть постраждати інші.

Базові правила поводження зі зброєю

  1. Не рекомендується допускати потрапляння сторонніх предметів у ствол. Коли це сталося – в жодному разі не намагайтеся «вистрілити» їх.
  2. Стрільба з будь-якої зброї вимагає максимальної уважності..
  3. Виконувати зарядку зброї необхідно безпосередньо перед початком стрільби.
  4. Не тримайте постійно палець на спусковому гачку.
  5. Стріляти варто лише після того як ви ретельно прицілилися.
  6. Зламану зброю варто віднести до спеціаліста на ремонт. Поки несправність не буде виправлена, використовувати її не можна.
  7. Базові правила поводження з вогнепальною зброєю максимально гостро стосуються полювань колективного типу. Доки стрілець не займе свою позицію, його зброя має бути розряджена і за даним фактом потрібно максимально ретельно слідкувати.

Абсолютно завжди на всіх змаганнях із спортивної стрільби заряджання зброї виконують вже безпосередньо перед виходом на позицію. Десятиліттями сформований досвід якомога безпечнішого поводження з вогнепальною зброєю сьогодні дає приємні результати.

Врешті решт, хочеться порадити всім максимально успішного досвіду поводження зі зброєю і завжди максимально безпечних стрільб.

Джерело: https://patron.kyiv.ua/

.
Комментирование и размещение ссылок запрещено.