Звоните по телефону +38 (097) 576-86-24 Гарантируем лучшие цены и низкие сроки!

Бажана відпустка: недорогий відпочинок у Карпатах узимку

Гори та ліси незмінно завжди асоціювалися з дивовижними краєвидами та насиченим киснем повітрям. Неповторна природа, цілющі джерела, норовисті гірські річки та мудрі густі ліси – це все і є Українськими Карпатами. Місцева краса просто не дасть вам опускати фотоапарат, чи це недорогий відпочинок у Карпатах чи інший варіант.

Насолоджуватися відпочинком у Карпатах можливо пасивно чи активно. Цим і славиться цей дивовижний регіон. Важливо також вказати той факт, що цілий рік у Карпатах є купа можливостей для відпочинку, чого не скажеш про море, наприклад.

Карпати в зимову пору року – чудовий спосіб розслабитись

У зимову пору року в Карпатах себе відшукає будь-який гість регіону. Поціновувачам екстриму завжди відкриті гірськолижні курорти, любителям прогулянок пішки – місцеві краси та маршрути, а шукачам цікавої гастрономії взагалі буде де розгулятися. Більшість гірськолижних курортів функціонують у Карпатах з листопада до березня, що надасть можливість кожному гарненько накататися.

Літні Карпати вражають краєвидами

У теплу пору року в Карпатах також можна знайти відпочинок на водному узбережжі, але дещо в іншому понятті — гірські річки несуть прохолоду кожному, хто втомився від спекотного літнього сонця. Якщо така відпочинок не для вас, тоді варто взяти рюкзак з наметом і вперед до вершин найближчих гір, які здатні здивувати навіть досвідченого туриста.

Давайте оглянемо поширені недоліки відпочинку на морі, порівняно з гірським аналогом:

  1. Лежати на пляжі неподалік компанії нетверезих людей – нерідке явище на морі.
  2. Практично будь-який морський відпочинок – лише пасивний відпочинок і буде досить складно знайти там заняття, що дозволяє активно та весело відпочити.
  3. Традиційний морський відпочинок досить часто є порівняно завищеним у ціні, не кажучи вже про недостатньо розвинений місцевий сервіс.
  4. Не завжди чиста вода в морі, а також схильність деяких особливо обдарованих поповнювати запаси нечистот.
  5. На багатьох відкритих пляжах, деякі громадяни активно ненадійно ховають у пісок сміття, креветки чи пляшки.
  6. Не завжди є в ціні продукти харчування.

Безперечно, є люди, які не вибирають для відпустки гори і віддають перевагу мору, але в першому варіанті немає зазначених раніше істотних мінусів. Адже в Карпатах вас зустрічає кришталево чисте повітря та чудові гірські річки. Немає великих заводів, які погіршують екологічний стан. Слід також відзначити вартість відпочинку в Карпатських горах, яка часто лояльніша за морський аналог в Україні. А інфраструктура та зручність в основних курортах Карпатських гір вже наближається до європейського рівня.

.
Комментирование и размещение ссылок запрещено.