Звоните по телефону +38 (097) 576-86-24 Гарантируем лучшие цены и низкие сроки!

Україномовний викладач чи носій мови?

Багато чула думок, що вивчати іноземну мову краще з носіями. Чи так це? Давайте розбиратися. Для прикладу візьмемо польську мову.

Якщо ви вирішили вивчати польську мову з репетитором, то абсолютно прогнозовано, що підбиратимете для себе курси польської мови. А ось тут величезна кількість пропозицій.

Особисто у мене був такий досвід. Друзі, знайомі порадили записатися в ту групу, де викладає носій мови. Зробивши декілька телефонних дзвіночків, я дещо свою попередню думку змінила.

Перше питання, яке мені задавали: з якою метою ви обираєте навчання з носієм мови, якщо мову ще не вивчали? Я хотіла одразу з головою зануритися у вивчення мови. Звичайно, це думка хороша.

Але є ще і інший варіант – вивчати мову з хорошим україномовним викладачем, який має досвід викладання, навчався в польському навчальному закладі. Саме на ньому я і зупинила свій вибір. І знаєте, ні на секунду не пожалкувала. Чому? А тому, що кожен з нас має певні особливості у сприйнятті та отриманні нових знань. Викладач, який сам вивчав мову, знає про це, розуміє, при якій подачі матеріалу, він краще сприймається. На рідній, зрозумілій нам мові пояснить правила, слова, букви.

Звичайно, в подальшому були курси і з носієм мови. Але для початку, коли треба адаптуватися, україномовний викладач допоміг підготувати міцну платформу.

.
Комментирование и размещение ссылок запрещено.